Sök artiklar
Sortera efter:
Vill ni se pris med eller utan moms?
Version:
E-butik Flex (6.9)

Idén till EspressoSpecialisten föddes år 2004 och timingen var precis rätt för en specialistleverantör. Målet var tidigt att ta specialkaffe och espresso till en ny kvalitetsnivå och uppskattning även hos dom mest extrema 3:dje vågen rosterierna och baristorna.

Som specialister blev det självklart för oss att nätverka i baristakretsarna. Vår grundare och ägare Magnus Adamsson har varit djupt engagerad i SCAE. Magnus har tidigare suttit som ordförande i SCAE och EspressoSpecialisten har varit stolt maskinsponsor inför de tävlingar som årligen arrangeras. 

EspressoSpecialisten vet vad kräsna kunder söker och erbjuder högkvalitetsutrustning med en kundnöjdhet som kan förväntas av en marknadsledare. För att ge er bästa möjliga service har vi också vårt systerbolag BaristaService, med egna kaffekunniga tekniker som är specialister på våra varumärken.

Läs mer om Barista Service på här.

 

 

Vi är exklusiv distributör av La Marzocco, Mazzer, Eversys, Alpha Dominche/Steampunk, Hipster, Diedrich och Cafelat. Vi är också återförsäljare för Ditting och Mahlkönigkvarnar, Marco samt BUNN bryggutrustning.

Bland våra kunder finns många namnkunniga baristor såsom Daniel Remheden, Costas Pliatsikas, Matts Johansson med flera. Även coffee-shop kedjorna är stora kunder till oss och vi levererar idag utrustning till Espresso House, Joe & The Juice, Waynes Coffee, Barista Fair Trade Coffee samt Condeco. Sedan ett par år är hotell- och restaurangbranschen en prioriterad marknad för oss och vi är glada att bland annat ha Vapiano, PM Matsalar och Clarion Post som våra kunder.

EspressoSpecialisten    |    info@espressospecialisten.se    |    08-6948010